Sekarang ‘nguda-rasani’ karang. ‘Ngudani’, menelanjangi, memang ‘kerja’ mengasikkan. Tetapi sesuatu kalau sudah dalam kondisi “wuda” (telanjang), biasanya kurang asik. Iya, kan? Eh.

Esuk-esuk wis wayahe jago kluruk mengku tandha ayo kanca nyambut gawe Esuk-esuk srengenge katon cahyane manuk ngoceh sesauran dhuh rameneManggul pacul nyangking

“Yeku tetep aran Mbok Sri mulih, wus dangu ingantos, kaki tani kalawan somahe, tansah ithu denira nampani, wusing nglumpuk nuli, den unggahken

Wusnya ngglimpang rumuh Kancil nuli, marang pojok papat nggon wong-wongan, binijigan ambruk kabeh, nulya mangani timun, sarwi rengeng-rengeng menyanyi, ngguyu alatah-latah, ngunandikeng