Wong-wongan sawah sawangane ngreridhu, badane den ewa, dening manuk lan sawerni, wernaning wong lwir wewangunan sujanma. [Sekar Pocung] Segala sesuatu bisa dikategorikan

Wusnya ngglimpang rumuh Kancil nuli, marang pojok papat nggon wong-wongan, binijigan ambruk kabeh, nulya mangani timun, sarwi rengeng-rengeng menyanyi, ngguyu alatah-latah, ngunandikeng